Top latest Five بازار فولاد Urban news
Top latest Five بازار فولاد Urban news
Blog Article
یکی از مهمترین مزایای استفاده از میلگرد، افزایش ایمنی سازه در برابر زلزله، طوفان و سایر بلایای طبیعی است. سازههای بتن مسلح به دلیل مقاومت بالا در برابر نیروهای کششی و فشاری، در برابر این پدیدهها پایداری بیشتری از خود نشان میدهند و احتمال ریزش آنها به طور قابل توجهی کاهش مییابد.
میلگرد تقریباً همیشه از فولاد ساخته میشود؛ چون فولاد مانند بتن خواص انبساطی حرارتی دارد که مشکلات مربوط به تغییر دما را کاهش میدهد.
میلگرد ۸-۳۲ میلیمتر (ترکیه): ۵۸۰ دلار در هر تن (بدون تغییر)
هزینه انبارداری، باسکول و حمل و نقل آهن و فولاد به عهده خریدار است.
نکته مهمی که در رابطه با مشخصات فنی میلگرد باید بدانید، این است که مشخصات ممکن است بر اساس استانداردهای متفاوتی ارائه شوند. این استانداردهای باتوجهبه قوانین و شرایط مهندسی شرکتها یا کشورها مشخص میشوند و ممکن است با هم متفاوت باشند.
میلگرد با روکش اپوکسی برای پروژههای ساختمانی در مکانهایی با رطوبت بالا بسیار مناسب است. میلگرد با اپوکسی ضخیمی پوشیده شده است که باعث کاهش خوردگی میشود.
روش تولید میلگرد ساده و میلگرد آجدار کاملاً مشابه هم است. در واقع هر دو گروه محصول با روش نورد گرم تولید میشوند. تفاوت این دو محصول در مرحله بعد از نورد است. ابتدا مقاطع میانی فولادی به روش ریختهگری پیوسته تولید میشوند. مذاب فولاد با ترکیب شیمیایی موردنظر در کوره قوس تولید شده و برای تولید میلگرد در قطرهای مختلف از بیلت یا بلوم فولادی به کار میرود. فرایند تولید را website با پیش گرم کردن این مقاطع میانی شروع میکنند.
در دسترس بودن: میلگرد در هر منطقه از کشور در دسترس است. برندهای مختلف در هر جای ایران این محصول را با کیفیت مطلوب در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهند.
قیمت میلگرد بر اساس نحوه حمل و نقل نیز دچار تغییر خواهد شد. درواقع میتوان برای جا به جایی این محصولات از روشهای مختلفی استفاده کرد که بخشی از آنها دارای هزینه بالایی بوده و بخشی از آنها نیز هزینه کمتری دارد.
قیمت یک شاخه میلگرد = وزن یک شاخه × قیمت هر کیلو از میلگرد
این محصول فولادی در انواع مختلف با کاربردهای متنوع تولید میشود که آگاهی از آنها برای انتخاب نوع مناسب در هر پروژه حائز اهمیت است.
این امر، امکان طراحی سازههایی با کاربریهای متنوع و زیباییشناسی بیشتر را فراهم میکند.
صنایع هر ساله با ناترازیهای برق مواجهاند که این ناترازیها باعث شده تا صنعت طی سالهای اخیر با چالشهای جدی روبرو شود.
این امر، هزینههای تعمیر و نگهداری سازه را در طول زمان کاهش میدهد.
Report this page